BOUILLON City PASS


BOUILLON City PASSU kunt een stad pas ontdekken als u echt zijn geschiedenis kent. In Bouillon zijn de middeleeuwen onafscheidelijk verbonden met het imago van de stad. Het bezoek aan het kasteel is dan ook onvermijdelijk.  Maar de geschiedenis van de stad is niet alleen beperkt tot Godfried van Bouillon, waar het Archéoscope zijn avonturen traceert. In de 18de eeuw was Bouillon een interessante encyclopedische stad. De metaalindustrie van Bouillon werd in de 20de eeuw over al de continenten uitgevoerd. Op enkele stappen van het kasteel kunt u het museum ontdekken, dat ons de geschiedenis van onze stad vertelt, door de eeuwen heen.Van 31 maart tot 30 april 2018 krijgt u de sleutels van de stad in handen dankzij de Bouillon City Pass. Voor de zeer voordelige prijs van 10€ per volwassene en 8€ per kind kunt u het volgende bezoeken :

De burcht, met zijn roofvogelshows, het museum Scriptura en de tijdelijke tentoonstelling van 13 op zijde geschilderde schilderijen « de bewapende kruistocht van Godfied van Bouillon »

Het Hertogelijk Museum met zijn permanente collecties, tijdelijke tentoonstellingen, rariteitenkabinet en de pasgeopende winkel.

De Archéoscope Godfried van Bouillon met zijn spektakel gewijd aan de eerste kruistocht en zijn tijdelijke tentoonstelling.

Kom gedurende de maand april de deuren van de geschiedenis van Bouillon openen.U kunt uw bezoek starten met de attraktie die u wenst, maar u bent niet verplicht alles op één dag te doen. Het ticket blijft geldig tot op het einde van het jaar.
Het is niet nominatief. U kunt het dus geven aan vrienden of familie als u niet alles bezocht hebt.

Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.
Het ticket is niet terugbetaalbaar.
Geldigheidsduur van het ticket 31/12/2018

bouillon initiative par dbcreation dbcreation studio graphique